27.2.2015

Mehmet Sezer

 

Mehmet SEZER

      İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı

mehmet.sezer@tarim.gov.tr

ADI SOYADIMehmet SEZER
ÜNVANIİl Müdür Yardımcısı
TELEFON0 216 217 33 18
DOĞUM YERİ VE TARİHİElazığ-1968
EĞİTİM DURUMU ​ ​1987 Yılında Aydın-Söke Ziraat Teknik Lisesinden Mezun Oldu
1993 Yılında Fırat Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Lisans Eğitimini Tamamladı.
1999 Yılında ÇOMÜ Fen Bilimleri Su Ürünleri Temel Bilimler Ana Bilim Dalı Yüksek Lisans Eğitimini Bitirdi.
YABANCI DİLİngilizce
MEDENİ DURUMUBekar - 2 çocuk babası
ÇALIŞMA HAYATI ​ ​ ​ ​ ​ ​1987-1989 Yılları arası Adıyaman Gölbaşı İlçe Müdürlüğü Ziraat Teknisyeni olarak görev yaptı
1989-1993 Yılları arasında Elazığ Meyvecilik Üretme İstasyonu Müdürlüğü Ziraat Teknisyeni olarak görev yaptı
1993-1996 Yılları arasında Elazığ İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü Mühendis kadrosunda görev yaptı
1996-1999 yılları arasında Çanakkale İl Müdürlüğü Kontrol Şube Müdürlüğü Mühendis olarak görev taptı
1999-2011 Yılları arasında Çanakkale İl Müdürlüğü Kontrol Şube Müdürü olarak görev yaptı
2011-2015 Yılları arasında Çanakkale İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürü olarak görevini devam ettirdi
2015 Yılında Çanakkale İl Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı olarak atanmış olup halen bu görevi yürütmektedir.
MESLEKİ EĞİTİMLER ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​HACCP Temel Prensipleri, Mevzuat ve Tetkik
Balıkçılık Yönetimi ve Kontrolü
Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi
Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon Eğitimi
İç Kalite Tetkiki Eğitim
Proseslerin Yönetimi, Etkileşimi ve İyileştirme Teknikleri Eğitimi
İstatistiksel Proses Kontrol Eğitimi
TS EN ISO/IEC 17020
Su ve atıksu yönetimi konusunda yasal düzenlemeler ve uygulamalar
ISO 9001:2008 Kalite ve yönetim sistemi
Yem Mevzuatı ve Yem Kontrol Faaliyetleri
5553 Sayılı Tohumculuk Kanununa ve sertifikasyon yönetmelikleri eğitimi
Süreç Yönetimi
Su Ürünleri Kalite Kontrol Sistemi
Kuruluş İçi Kalite Tetkikleri
Su Ürünleri Kalite Kontrol Sistemi
Çevre dostu su ürünleri yetiştiriciliği
Balıkçı Barınakları ve Sorunları
Mevzuat Bilgilendirme-Alo 174
Bitkisel Gıda ve Yem İthalat
Yem Mevzuatı ve Yem Kontrol Faaliyetleri
Genetiği değiştirilmiş gıda ve yemin resmi kontrolleri
İletişim Teknikleri, beden dilinin etkin kullanımı ve denetçi davranışları
AB Hijyen Yönetmelikleri ve Su Ürünleri Kalite Kontrol Sistemi
​AB Su Ürünleri Eşleştirme Projesi Kapsamında Hollanda'da Görevlendirme
​Onaylı İşletme Denetiminde Fildişi Sahilleri ve Gana'da görevlendirme

 

''